TrackdayGadgets.com respecteert de privacy van alle gebruikers van onze site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken jouw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor overige gebruik zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. TrackdayGadgets.com zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van jouw bestelling.

TrackdayGadgets.com gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

- Als jij een bestelling plaatst, hebben we jouw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om de bestelling af te handelen en jouw van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

- Om het winkelen bij TrackdayGadgets.com zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met jouw toestemming je persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot de bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en je titels aanbevelen die jij mogelijk interessant vind.

- Met jouw toestemming gebruiken wij jouw gegevens om je te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties Als je hier niet langer prijs op stelt, kunt je ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar info@TrackdayGadgets.com

- Als je bij TrackdayGadgets.com een account aanmaakt bewaren wij de gegevens op een Secure Server. In jouw TrackdayGadgets.com account slaan we informatie op zoals naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat je deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.

Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

TrackdayGadgets.com zal jouw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren.

Wij waarderen het vertrouwen dat je in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met jouw gegevens omgaan. Jouw gegevens zullen te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld.